Картини по номера за 8 март — какви сюжети да подарим?

Търсенето на подарък за 8 март често предизвиква объркване. От една страна всеки иска да поръча нещо особено, което да подчертава характера на конкретната дама, от друга страна – нещо, което може да донесе някаква полза. Нашето предложение за оригинална изненада е картината по номера. Тя обединява уникалността и полезността на желания от вас подарък в едно.

Картината по номера е универсален подарък за 8 март, защото:

  • можете да я подарите на всяка жена – сестра, приятелка, колежка;
  • всеки може да нарисува такава картина на платно, т.к. всъщност това е оцветявка с акрилни бои;
  • в комплектите има всичко необходимо за творчество;
  • рисуването по номера ще помогне на човека да разкрие своите таланти, а също да се отпусне и да свали напрежението, картините по номера могат да се използват като оцветявки-антистрес;
  • избраното платно може да отрази характера на художника или да го вдъхнови за нови открития.

Как да купите безупречна картина-оцветявка?

Избирайки картина за подарък е важно да отчетете интересите на получателя, тогава подаръкът ще бъде още по-приятен. Жените са изобретателки и фантазьорки, които черпят вдъхновение от мечтите сиАко дамата обича пътешествията, за нея ще са подходящи градските пейзажи. Оцветяването на озарени от слънцето улички, на сюжет със спокойна пролетна разходка или на благоуханни дворчета в курортни градчета ще и легнат на душата. Тук можем да отнесем и традиционните панорами или изображенията с море. Най-важното е сезонът на картината да е пролет или лято. 

За жените, които са ваши половинки и романтични натури можете да изберете рисунки на влюбени двойкиТова могат да бъдат както нежни, така и страстни картиникоито предават цялата гама от чувства. Комплектът идеално подхожда за подарък на любимото момиче или на любимата съпруга и идеално подчертава вашата грижа и трепетно отношение към половинката.
За онези, които искат да придобият вътрешна хармония препоръчваме цветята. Това е универсален сюжет, който ще се хареса на много жени. Натюрморт с букет или цъфтящи полета ще създадат истинска лятна обстановка.

За младите майки и за бабите съветваме да изберете оцветявки с деца. Малките ангелчета ще предизвикат умиление и радост.

На любителките на животни ще се харесат историите с котки или кучета, можете да изберете и интересен сюжет с диви животни.

Ярките абстрактни картини ще впечатлят модерните жени и онези, които предпочитат експериментите. 

В каталога на интернет-магазина https://positive-art.net ще намерите много идеи за това, какво да подарите на 8 март. Оцветяването по номера е изумителен, полезен и вдъхновяващ подарък, който ще удиви близките ви хора или целият женски колектив в офиса. 

07/03/2021

Коментари 0