• Рейтинг:
  • Модел:
    Мъх
  • На разположение:
    5 бр.
95.00 лв.
В наличност

Картина подарък за сватба със скандинавски мъх, която обединява изящество и символика в едно. Тази чудесна картина, създадена в нашето ателие за подаръци, е истински шедьовър на изкуството.


Изработена с изключително внимание към детайлите, тази картина съчетава скандинавски мъх и нежни цветя, които придават на творбата усещане за природна хармония и спокойствие. Скандинавският мъх, допринася за минималистичния и модерен външен вид на картината.


Тази картина със сканиднавски мъх е перфектният подарък за специалния ден на сватбата, предавайки послание за единство и приятелство, както и за значимостта на природата в нашите животи.


Моля, обърнете внимание: Този артикул е уникален и може да се различава от снимката. Защо е уникален? Този артикул е напълно ръчно изработен от нашите изкусни майстори с голямо внимание към детайлите. Всяка част от него е създадена с грижа и страст към изкуството на ръчната изработка. Заради този уникален процес, всеки артикул е уникален в своята си форма, цвят и текстура. Снимка за илюстрация - Снимката, която виждате тук, служи за илюстрация на стила и общия вид на артикула. Вашето закупено изделие ще бъде направено според вашия избор, но може да се различава по някои детайли поради уникалността на всяко изработено бижу. Разнообразие в цветовете и текстурите Моля, имайте предвид, че цветовете и текстурите могат да варират поради използваните материали и процеса на ръчно изработка. Този факт придава на артикула неговия уникален характер и го прави изключително специален. Изберете своята уникалност - Изберете този артикул, ако цените уникалността и разнообразието в ръчно изработените изделия. Неговият уникален характер го прави перфектен подарък за вас сами или за ваши близки. За допълнителни въпроси - Ако имате въпроси или желаете да видите конкретни снимки на наличните артикули преди поръчката, моля, свържете се с нас. Ние с удоволствие ще ви предоставим повече информация и снимки по ваше желание.Обогатете сватбения ден на вашите близки с тази емблематична картина, която не само ще украси техния дом, но и ще носи със себе си посланието на приятелство и непреходната красота на природата. Нека този подарък стане символ на тяхната връзка и на стойностите, които споделят.


Не пропускайте възможността да поднесете нещо толкова уникално и стойностно на младоженците - нашата картина "Булка и приятелка със скандинавски мъх". Вдъхновете се от скандинавската естетика и предайте вашите пожелания с изтънченост и стил.

Размер : 20х30см.: 95 лв

Размер : 30х40см.: 125 лв
Размер : 40х50см.: 185 лв


Може да се добави персонален надпис.


Може да разгледате другите наши картини със скандинавски мъх

Свързани продукти