• Рейтинг:
  • Модел:
    пиксел
  • На разположение:
    3 бр.
45.00 лв. 38.00 лв.
В наличност

Пиксел Арт е сигурен начин за развитие на фината моторика и антистрес.

Игрите с малки детайли перфектно развиват фината моторика на деца и възрастни - това е безспорно. Те също така развиват търпение и постоянство. Първо, трябва да поставите частите в правилните жлебове. Второ, понякога частите изскачат от жлебовете, трябва внимателно да ги върнете на мястото им, така че останалите да не паднат.

За развитието на въображението, образното и логическото мислене, мисля, също не е необходимо да се обяснява. В края на краищата едва ли е възможно да се събере завършена работа от произволно разположените детайли. Просто абстракция. Тук също ще добавя предпазливост. А тези, които са по-млади, допълнително изучават цветове и форми.

МОЩЕН КОМПЛЕКТ 6500 МЪНИСТА - комплектът включва 20 различни цвята мъниста: бяло, черно, кафяво, 2 нюанса на жълто, 2 нюанса на оранжево, бежово, 2 нюанса на розово, 2 нюанса на лилаво, червено, сиво, 3 нюанса на зелено, 3 нюанса на синьото.

В един комплект има около 6500 мъниста, което ви позволява да направите много фигури

2 ФОРМУЛЯРА + ШАБЛОНИ - в кутията пълен комплект за страхотно забавление.

2 квадратни форми и 15 готови шаблона за животни ще накарат детето с желание да реди и играе с мозайката.

Това ще създаде цветни картини и има много възможности. Можете да създадете от шаблон или да използвате собственото си въображение. Създавайки няколко слоя шаблон, можем да създаваме 3D форми!

Направи си сам - в комплекта за творчество има допълнителни аксесоари, като: магнити и ключодържатели. Ще бъде невероятно забавление за децата да създават магнити и ключодържатели за момчета и момичета.

УЧЕТЕ И РАЗВЛЕЧАЙТЕ - играта с мозайка има положителен ефект върху развитието на детето, формира неговите артистични способности заедно с развитието на въображението, тренира вниманието.

В допълнение, той стимулира креативността, учи на работа в екип и подобрява социалните и интеграционни умения.

СПЕЦИФИКАЦИЯ 


възраст: 6+;

размери (дължина/ширина/височина): 5х19х28см;

размер на подложката: 14.5х14.5см;

дължина на пинсетата: 10см;

тегло на комплекта: 600 гр.;

Тегло на опаковката: 675гр.