• Рейтинг:
  • Модел:
    мъх
  • На разположение:
    11 бр.
11.00 лв.
В наличност

Как да изберете подходящ мъх за нашата картина?

Независимо къде се използват, картините и стените от скандинавски мъх, винаги привличат вниманието. Те превръщат всяка стая в истински оазис на благополучие и най-хубавото е, че можете да ги направите и сами. Това спестява много пари (защото готовите картини, табла и стени с мъх са всичко друго, но не и евтини) и в същото време можете да се забавлявате.

Цена: 100 гр = 11 лв
500 гр = 50 лв
1000 гр = 80 лв

Как да използваме скандинавския мъх в интериора?

Поради факта, че е естествен, най-често зелен и красив, скандинавският мъх не спира да трупа позитивни мнения у хората и все по-често попада в домовете ни. Както вече говорихме, цената му е висока поради редица фактори и това често отказва купувач, който е решил да декорира стената си по този начин. Това обаче не бива да ви отказва, тъй като в последните години все по-модерно е да откриваме картини в рамка, които са изработени от естествен скандинавски мъх.

* Имайте предвид следната информация : Стандартно мъха е с височина 10-15 см. В него има борови иглички. Oтделните стръкчета мъх може да се различават по цвят и интензивност на пигментирането. Скандинавският еленски мъх е натурален продукт с различна структура и различни начини на усвояване на оцветителя.

Цветовете могат да се различават в зависимост от Вашата резолюция на екрана както и неговия размер. Подобни различия могат да се появят и при разпечатките, генерирани от различни принтери!