Дзен оцветяване

Почувствай се като художник с комплектите за рисуване на картини по номера от ТМ Идейка.

Картините по номера са вид творчество, намерило отклик сред хиляди хора на различна възраст, с различен начин на живот и различно призвание.

Рисуването по номера е получило толкова голяма популярност благодарение на уникалната възможност за творчество, която дава, а именно да въплъщава творчески идеи в живота без необходимостта от художествени навици.

Основната разлика между антистрес рисуване и обичайните картини по номера са необикновените източни сюжети и възможността да ги оцветите според настроението си. Антистрес оцветявките помагат да получите духовно просветление и да намерите отговори на съкровени въпроси.

Всички комплекти на 
ТМ Идейка са в цветовата гама на натуралните природни камъни, затова Вие можете да изберете палитра и рисунка, които да Ви помогнат да разкриете всички оттенъци на Вашата душа и да намерите вътрешна хармония!

Купувайки антистрес оцветявка можете да се сдобиете със собствен шедьовър, който с гордост да демонстрирате пред гостите си или да направите оригинален подарък на Ваш близък, който обича да твори.

Антистрес раскраска е съвършено нов и креативен вид съвременно творчество!

Всичко е просто! След покупката на антистрес оцветявка можете веднага да пристъпите към рисуване на вашия тематичен сюжет с акрилни бои върху платното. Оцветявайте картината следвайки своето настроение, достатъчно е да оцветявате внимателно контурите и под четката Ви ще се появява истинска картина.

В комплекта влиза:

  • Натурално платно опънато професионално на подрамка. На картината е нанесена схема с контурите на изображението.
  • 3 найлонови художествени четки.
  • Сочна палитра акрилни бои в контейнерчета.

Всички материали са закрепени на обратната страна на подрамкатаКомплектът е опакован в прозрачно термоустойчиво фолио. 

Антистрес картините от ТМ Идейка са прекрасен подарък, хубав сувенир и полезна придобивка за творческо прекарване на свободното време

Р
езултатът от занятието с такова хоби е постигането на активен релакс от една страна и допълването на интериора с красива декорация от друга.Показани 1 от 12 | 29 (3 Страници)