Какви начини за създаване на красива стенна декорация за дома или за направата на hand-made подарък за мама познавате? Ние ви предлагаме да се заемете с акрилна живопис по номера - занимание, което носи само удоволствие и е хем просто, хем увлекателно.

Вие лесно можете да създадете прекрасен шедьовър (да, да, точно така), а в комплектите „Картини по номера” има всичко необходимо за това. Вие ще трябва само да оцветите отделните полета в обозначения с номер цвят върху художественото платно, опънато професионално на подрамка.

Оцветяването по номера е относително нов вид творчество. С негова помощ можете да се отпуснете и да се насладите на процеса на рисуване върху платно по номера, като той наподобява картините за оцветяване тип Антистрес. Спокойната задълбочена работа над картината по номера ви дава възможност да се отдадете на любимото си хоби. Вие можете да закупите своите картини по номера при нас и да се заемете с творчеството, което обичате.

Разгледайте нашия асортимент от готови картини за рисуване по номера, направете вашия избор, и ще получите красив комплект за творчество, който грабва със своята концепция за концентрация на вниманието, наслаждаване от цветовите оттенъци и развиване на чувство за прекрасното. Допълнителната възможност да купите картини по номера в красива опаковка ще реши проблема за търсене на подарък или сувенир, който е подходящ както за жена, така и за девойка или момиченце.

Високото качество на продукцията е гарантирано от факта, че производството на комплектите става със собствено оборудване и пълен контрол на процеса от създаването до опаковката. Винаги можете да бъдете сигурни, че ще получите съвършения комплект за творчество „Рисуване по номера” и че ще можете да реализирате една художествена идея.

Как да купите картини по номера?

Всичко е много просто, изберете картината по номера (рисуване по номера), която ви е харесала и я добавете в кошницата, въведете данните за доставка на вашата Картина за оцветяване по номера на платно и очаквайте позвъняване от нашия мениджър.

Картини за оцветяване можете да купите или поръчате от огромния каталог на интернет-магазин ТМ Идейка с доставка в цяла България.

Картини по номера можете да купите по най-ниски цени от производителя ТМ Идейка - компания, която е затвърдила себе си, като производител №1 в Украина на картини по номера; доставяме в цяла България.

Какво представляват картините за оцветяване по номера? Всичко е много просто – това е комплект, който се състои от: грундирано платно с нанесени върху него контури и цифри (всяка област съответства на своя номер и трябва да бъде оцветена с боя със съответния номер), палитра с бои, четки, инструкции.

Вие можете да закупите както картина по номера без кутия, опакована в полиетилен, така и картина по номера, опакована в красива и ярка картонена опаковка, когато искате да направите подарък.Показани 1 от 12 | 815 (68 Страници)